Translate

30 Mayıs 2016 Pazartesi

1 Haritacı ' yı Nasıl Bilirsiniz ?


1) Ayakkabısı çok pistir :)









2) Bekardır,  kız arkadaşı yoktur. Çoğunlukla tanışmaya açık bir yapıdadır. Evli olanı ise geç yaşta evlenmiştir. Nadir olarak erken evlenenleri de vardır ki çok şanslılardır kendileri. Sonsuz mutluluklar evli olanlarımıza...








3) Çalışmadığı zamanlarda genelde uyuyordur.  Anlayın artık ne kadar çok çalıştığını.

1 Haritacı






4) Arazi olmak deyimi ilk başta 1 Haritacı ' dan türemiştir. Araziye gider...Gitti mi de gelmez :)

1 Haritacı






5) Gezgindir. Çok ilginç yerler görmüştür.  Farklı kültürler keşfetmiştir. Onun ayaklarının dili olsa da aaah bir konuşsa. O ayaklar ki nerelere gitmiştir, nerelere tırmanmıştır...








6) Matematik dehasıdır. Hesap konusunda uzmandır. Virgülden sonraki altı haneye kadar varan sayılarla çok işlemler yapmıştır. İşi hesap ve kontroldür zaten, bu yüzden beyni dinamik çalışır ve zindedir.

                                            
Math love of 1 Haritacı
1 Haritacı Temsili








7) Vatandaşın  " Buradan yol mu geçecek ? " diye soru yönelttiği kişidir.









8) Hobi sahibidir. Öyle sıradan göründüklerine bakmayın. Her 1 Haritacı ' nın tutkuyla bağlı olduğu bir hobisi vardır. Kimisi motorsiklet hastasıdır, kimi fotoğrafçılık yapar, bazısı kitap okumadan yapamaz,  el işleri, futbol, müzik, resim, dalış, balık tutmak ve daha nice hobilere sahiptir 1 Haritacı.








9) Çay ve kahve içmeden duramazlar.  Hele siz ona bir çay ısmarlayın , sohbetini dinlemeye başlayın. Anlatacak o kadar güzel, eğlenceli hikayeleri vardır ki. Onu dinlerken vaktin nasıl geçip gittiğini anlamazsınız bile.









10) Paylaşımcıdır. Fakat burada kastettiğim şey " bilgi " dir. 1 Haritacı kendini öğretmeye ve öğrenmeye adamıştır. Birincisi; bildiği hiçbirşeyi saklamaz, bildiklerini paylaşmaktan , başkalarının da öğrenmesinden memnuniyet duyar. İkincisi ; yaşına bakmaksızın  hep birşeyler öğrenme peşindedir. Kendisini sürekli geliştirmek ister.


*** Bu yazdığım 10 madde içerisinde benim de en sevdiğim madde bu. 





             İmza: 1 Haritacı1haritacı

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder